sunnuntaina, joulukuuta 19, 2004

lomalle

Tiitin lampunvarjostinkidutus loppui lyhyeen. Otin sen pois parin päivän jälkeen. Satuin juttelemaan kissasijoittajan kanssa asiasta ja hän kummasteli miksi kissalle oli edes ko. kapistus laitettu. Se kun ei kuulma ole mikään oletusarvoinen juttu, leikkauksen yhteydessä. Koska Tiiti ei vatsaansa suuremmin nuoleskellut päätin armahtaa ja ottaa häkkyrän pois. Nyt on molemmat paljon tyytyväisempi. :)

Joulu lähestyy. Minun oli tarkoitus ottaa kissa mukaan maalle, mutta alku viikosta eräs ensikotilainen lupasi majottaa Tiitin joulun yli. Olin hieman hämmentynyt enkä oikein osannut sanoa asiaa mitään. Olin jo kuukausia pohtinut kissan mukaan ottoa ja puhunut jo porukoillekin asiasta. Mutta, huomenna Tiiti lähtee viettämään joulua toiseen ensikotiin ja minä Mikkeliin (Vantaan kautta). Ihan hyvä, saadaanpahan kokeiltua miten Tiiti viihtyy muiden kissojen kanssa. Onneksi ensikodilla on kuulma tarjota omakin huone jos kissat eivät siedä toisiaan. :)

Mutta hyvät joulut kaikille karvakasoille ja niiden omistajille. Tähän postaukseen piti liittää söötti kuva kissanpennuista joulukoristeiden keskellä, mutta valitettavasti ne on porukoiden koneella. Kokeilen varmaan vielä josko saisin ne pois sieltä.