tiistaina, joulukuuta 14, 2004

terveisiä

Ompas ollut mukava kuulla miten hyvin tenavat on kotiutuneet uusiin koteihin. Kaikki on mennyt hyvin ja kakaroista on tullut enkeleitä. :)

Laurasta tuli kai pysyvästi Lara. Uusi kaveri Miisukin on kuulma jo ihan kaveri. Aluksi Miisu pelkäsi Lauraa, sinällään hassua, kuka sellaista kämmenen kokoista söpöläistä voisi pelätä? :D Nyt Miisu on kuitenkin uskaltanut jo pois sängyn alta ja kaverit saattavat jopa vahingossa leikkiä keskenään. Johtoihinkaan ei ole kajottu, mitä nyt sälekaihtimen narua on vähän purtu. :)

Samusta en kamalasti ole kuullut. Tänään laitoin pari tekstiviestiä ja kyselin miten on sujunut. Hyvin on kotiuduttu ja uusi leikkikaveri on kuulemma kiva.

Lilla ja Yalbert, tuo oma räkäkorvakaksikkoni. Niistä olen kuullut ja paljon (saa kertoa enemmänkin!!). Tällä hölmöllä kaksikolla on oma blogi josta voi käydä kurkkimassa mitä on tehty. Kiitos, helpottaa minunkin oloani. Lyhyesti voi sanoa, että samanlaisia pölvästejä ne tuntuu edelleen olevan. Lilla ei kuulma ole enää niin sylikissa. Olikohan mun sylissä joku juttu vai miksi toisten syli on ihan eri asia? ;P
Toivon mukaan pääsen ensi viikolla moikkaamaan näitä kahta. Ikävä on!

Uudet isit ja äitit saa sitten laittaa viestiä ja kertoilla mitä kuuluu. Kaikki otetaan enemmän kun ilolla vastaan. :)