lauantaina, joulukuuta 04, 2004

hei hei, olkaa kiltisti

*niisk*

Tänään pesue taas kutistui. Stimpy ja Milla hakivat Lillan ja Yalbertin. Mielellänihän minä heille kissani annan kun tiedän, että ovat takulla ihan paras mahdollinen perhe. Silti vähän surettaa. Lilla oli niin äipän tyttö. Kuka nyt juoksee eteisestä miukuen jalkoihin ja vaatii päästä syliin silitettäväksi? Kuka nyt purisee jaloissa? Tai nuolee nenästä?

Onneksi nuo lähti kiltisti. Olisi se kamalaa jos ovella kuuluisi kamala miukuminen ja raapiminen. Luojan kiitos tenavat oli vaan hämmentyineitä ja silmät pyöreänä ihmeissään tuijottivat ympärilleen. Automatkakin meni kuulma ihan hyvin. Yalbert oli vähän ollut hädissään ja miukunut, mutta Lilla oli tainnut rauhoitella pikkuveljeä. Uusi koti on uusimpien uutisien mukaan jo ihan tuttu ja kiva koti. Syöty on ja leikitty kovasti. :)

Tämä koti sen sijaan on hiljainen ja tyhjä. Tiiti ei pahemmin ole noteerannut pentujen lähtöä. Samukin leikkii ihan tyytyväisenä, välillä tosin kesken leikkien kuuluu miumiu kun raasu tajuaa ettei leikkikavereita enää ole. Huomenna (jos kaikki menee suunnitelmien mukaan) Samukin pääsee uuteen kotiin ja saa uuden leikkikaverin.

Hei hei Lilla! Hei hei Yalbert! Olkaa kiltisti! Äippä tulee joskus kattomaan kun saa paljon rahaa.

*kaivaa nenäliinan ja kuivaa kyyneliä*

2 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Lilla Miriam ja Yalbert Mähönen ;) kiittä hyvistä eväistä elämään ja lupaa kertoilla kuulumisia ihan tylsistymiseen asti! -m-

7:28 ip.  
Blogger sea said...

Loistavat lisänimet. :D
Mä en usko, että voisin ikinä kyllästyä kuuntelemaan juttuja Lillasta ja Yalbertista, päinvastoin, mitä enemmän sen parempi. :)

5:03 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home