lauantaina, lokakuuta 30, 2004

tukka hyvin, näkyyks kello?

Eilen imuroitiin kamalalla mölyhirviöllä ja raivattiin keittiönpöytä näkyviin. Tänään tiskattiin lattialle valuvat astiat (osa jäi vielä tiskaamatta). Kellon lähestyessä 16 piti vielä tarkastaa kisujen naamat. Rähmät silmäkulmasta ja pahimmat moskat pois nenästä. Valmista!

Vieraat isot ihmiset oli pelottavia. Vaikka ne toi mukanaan jäätelöä (Elina ja Tiiti kiittää) sekä muutaman uuden lelun (Lilla kiittää hiiristä!) pelotutti aluksi vähän. Mitäs tulivat kun oltiin juuri herätty! Lopulta tenavat pistivät kyllä tohinaa päälle. Pitihän sitä vähän näyttää miten hienoja hyppyjä osataan, miten hassua on potkia kaveria päähän ja miten rei'itetään paperia, josta ei ole kohta enää mitään jäljellä. Kamerallekin osattiin poseerata, jopa Yalbert! Tiitikään ei yhtään häirinnyt kuvaamista. Mikä vika siinä minun kamerassa on?! Vai enkö minä maastoudu mattoon yhtä hyvin kun Stimpy? Lopuksi piti näyttää vielä miten söpöjä ollaan kun simahdetaan.

Yalbert taisi viedä sydämen mukanaan. Lillaa sen sijaan ujostutti välillä tosi kovasti. Pitäisi varmaan kutsua useammin ihmisiä kylään.
Uusi kuvia saadaan varmaan kunhan pelottavat ihmiset pääsevät kotiin. :)