tiistaina, lokakuuta 19, 2004

taistelulajeja

Sisarukset näyttävät kyllä olevan ihan parhaita leluja. Ehkä se on tämä asunnon pienuus ja virikkeiden vähyys, verrattuna siihen mitä meidän kissanpennuilla maalla joskus kauan sitten oli, mikä saa pennut riehumaan keskenään niin kovin. En tosiaan muista, että maalla pennut olisi koskaan esim. tapelleet niin hulluna kun nämä tappelevat. Ehkä ulkona oli niin paljon kaikkea jännää ettei kaveri ollut aina edes kovin lähellä.

Tällä hetkellä muodissa on hyppiminen, erityisesti tasajalkaa ja julmetun korkeita hyppyjä. Niitä tehdään niin kaverin niskaan kun olevinaan yllättäen nurkan takaa. Seinille on myös kiva hyppiä. Laura tai Lilla, empäs muista enää kumpi, hyppäsi tänään loistavan loikan raapimislaudan päältä seinää vasten... Eihän siellä seinässä ollut mitään mistä ottaa kiinni joten neiti tupsahti takapuolelleen ja kieri takaperin kuperkeikkaa alas lautaa pitkin. :D
Yalbert aloitti uuden villityksen nimeltä "takapuoli edellä" eli riitaa haastaessa hypätään tasajalkaa kääntäen takapään kaveria kohden jolloin mahdollinen vastahyökkäys on helpompi ottaa vastaan. Ei pääse kaveri puremaan korvia eikä niskaan. Toinen loistava keino hyökkäykseen on nousta takajaloille ja huitoa etutassuilla vimmatusti! Tällä taltutetaan niin kaveri, paperi (kaksi metrinen paperisuikale joka oli digikamerapaketin täytteenä) , äitin häntä kun pöydän jalatkin. Takuu varma! Testattu ääriolosuhteissa!