lauantaina, lokakuuta 16, 2004

kuvia Mount Everestiltä

Digikamera saapui eilen! Nyt on pari päivää napsittu kuvia kun heikkopää. Tiiti ei oikein tykkää kun kuvailen pentuja, aina pitää tulla nuuhkimaan ja puskemaan kameraa ja minua. Itse kyllä poseeraa kameralle oikein innoissaan. Pah. Nettiin kuvia saadaan joskus ensi viikolla. Minulla kun ei vieläkään ole sitä usb:tä, joten tarvitsen Timon apua.

Tänään pennut on keksineet uuden kivan jutun. Sohvalle voi kiivetä kun tarraa kunnolla kiinni päiväpeitosta joka on sohvan peittona. Sitä myöten pääsee äitin perässä lämpöisen sohvan ja peiton uumeniin. Yalbert onkin nukkunut koko päivän jossain peiton alla. En oikein vain tiedä haluanko kissoja sohvalle, sitten niitä saa olla viskomassa lattialle kun itse haluaa sohvalle... Vaan eipä kai minulta mitään kysytä. Sen rajan aion pitää, että sohvalla ei riehuta eikä painita, siinä kun pieni kissa helpolla tippuu lattialle, joka ei ole hyvä juttu.

Lattioilla on vieläkin sanomalehtiä, mutta yhtään vahinkoa ei ole tänään sattunut. Eikä kai eilenkään? Taisi Tiitin opit mennä perille. Sillä kun on ollut viime päivät tapana juosta pennun perään jos tämä on menossa kylppäriin. Hirveä mouruaminen ja juttelu, ilmeisesti on kerrottu mitä siellä laatikolla pitää tehdä. :D
Joku pennuista on tainnut syödä äitin eväitä tai liikaa paperia, sillä laatikosta löytyi tänään ensimmäinen kakkakin! :)