tiistaina, syyskuuta 28, 2004

nimiä ja arvailuja

Pitkän tutkailun jälkeen (miten voikin olla niin vaikeaa!) olen päätynyt, että ensimmäinen pentu, lähes valkoinen, jolla on musta täplä selässä on tyttö. Tämä on se riiviö joka meni syntymään kesken Salkkareiden joten uhkauksieni mukaan hän saa nimensä Salkkari hahmon mukaan. Laura. :)
Toinen pentu, lähes musta, suurella todennäköisyydellä poika, saa nimekseen Samu. Kiitos pikkusiskolle joka keksi nimen. :)
Kolmas pentu on lähes valkoinen ja oletettavasti tyttö. Tämä pentu menee toivon mukaan kaverille, joten nimiasia on vähän auki. Minun ehdotukseni on Lilla.
Neljäs pentu on hassun raidallinen. Mustat läiskät sattuvat kulkemaan selässä juuri niin, että kissa näyttää ylhäältä päin aivan musta-valkoraidalliselle. Sukupuoli on mitä ilmeisemmin poika. Nimeksi tulee Yalbert. Tämä on "kosto" Joonakselle joka meni lisäämään tuon nimen nimilistaan (kun keksin Tiitille nimeä) tietämättä edes mistä listasta oli kyse. Noh, sen siitä saa. Sitä paitsi tämä kissa, hassuine raitoineen ja seitsemän varpaisine etutassuineen on juuri niin epätäydellinen, että ei sille mitään muutakaan nimeä voi antaa! :D

Kolmannen ja neljännen sukupuoli on tosiaan vielä vähän epävarma, joten jätän pienen varauksen sille, että nimet muuttuvat. Uskon olevani kuitenkin aika varma sukupuolesta... Katsotaan muutaman kuukauden päästä. ;)

Kastejuhla pitää vielä jossain vaiheessa pitää. :)