perjantaina, lokakuuta 29, 2004

lisäseinä

Rakensin isosta pahvilevystä lisäseinän. Suomeksi, pöydän takana on tuollainen reilun metrin korkea (pöydän reunaan asti) pahvinen levy jonka taakse jää tietokoneen ja tv:n johdot. Nyt ei tarvitse murehtia natustaako tenavat johtoja tai kiipeävätkö he kajarin päältä laatikoihin. Löysin tänä aamuna muuten kaikki neljä kakaraa laatikosta rei'ittämästä muovista kalvoa. Hikoiltuani litran (pöytää piti siirrellä ja työskentely suoritettiin hieman hankalissa asennoissa) huomasin, että vaalean ruskea pahvi sulautuu lähes täydellisesti seinään. Lopputulos on siisti (ei johtoja näkyvillä!) ja kerrassaan loistava! *taputapu* minulle.

Juteltuani keskiviikkona psykini (psykiatri) kanssa kissoista jäin miettimään miten paljon mieleni on todellakin kohonnut kakaralauman myötä. Etenkin nyt kun pennut alkavat olla omia persoonia ja seurallisia. Hämmästyttävää miten ne on kasvaneet viime viikkoina. Fyysistä kasvua ei ihan hirveästi ole tullut sitten valokuvien, mutta sitäkin hieman. Henkistä kasvua on taas tullut ainenkin 500g edestä!

Yalbert yllätti minut täysin illalla (lue yöllä). Yleensä niin riehakas ja energinen söpöläinen kiipesi mahani päälle sohvalle ja alkoi nuolla kättäni. Hetken siitä pyörittyään, sopivaa asentoa etsien, tämä hassutus ummisti silmänsä ja katosi unten maille. Häh?! Yalbertinhan kuuluu juosta kilisevän pallon perässä, antaa sisarille turpaan tai tehdä pahojaan, ei tulla nukkumaan minun mahani päälle! Kummallista.
En silti pane pahakseni, että minut on vihdoin huomioitu jonain muunakin kun isona paha äänisenä ja pelottavana jättiläisenä. :)