torstaina, joulukuuta 02, 2004

esikoinen ensin

Erään naisen piti tulla tänään katsomaan Lauraa. 20 minuuttia sovitun ajan jälkeen hän soitti ja kertoi hakeneensa jo aamulla toisen pennun. *ärmur* Olisi voinut soittaa aiemmin ja ilmoittaa! Raivosin tästä urakalla e_e:ssä.
Mutta kaikista perumisista huolimatta Laura oli ensimmäinen. :)

Kaverin kaveri halusi toisen kissan ja tulivatkin käymään illalla. Boksi oli valmiina mukana. Arvatkaa kuka sinne boksiin meni? No Laurapa tietty. Hassu Laura (ja muutkin) oli äärimmäisen tuttavallisia ja leikkivät innoissaan. Olin ihan hämmentynyt. Nuo pennut eivät ole kovin paljoa olleet tekemisissä vieraiden kanssa, saati leikkineet niiden kanssa! Yleensä vieraita on lähinnä juostu karkuun, nyt tultiin nuuhkimaan varpaita. :)

Sinne se Laura lopulta lähti. Kiltisti meni boksiin, vähän miuku ovella kun oli niin kummaa. Hississä ja pihalla tapitettiin vaan silmät pyöreänä. Bussimatkakin meni kuulma hyvin. Vähän oli kuulunut miu, mutta lopulta oli käyty köllöttelemään boksin perälle, ihan kun matkustaminen olisi ihan tuttu juttu. Vau. Taidan olla hieman ylpeä Laurasta.

Onnea Lauralle nyt uuteen kotiin. Toivottavasti Miisusta ja Laurasta tulee hyviä kavereita. :)